Tuesday, 26 March 2013

Dugaan yg menimpa...

Dugaan yg menimpa keluarga sepupu ku ini amat berat kurasakan....

aq merasa cukup sedih bila bapa sedaraku dikatakan masuk hospital akibat sesak nafas...sungguh aq x percaya...
tapi apakan daya...pankdak semakin tenat aq rasakan...
Pada ary pertama aq melawat pankdak,aq merasakan yg pankdak cuma sakit biasa...tetapi apabila masuk ary kedua aq mekawat pankdak,aq merasakn yg pankdak semakin tenat... pada waktu yg sama,bella &kimi mengikuti kami selepas pulang dari berniaga di gopeng...aq sudah mengatakn yg kmi akan berada di hospital tapi diorang degil..kan dah kene duk lama2 kat situ dgn muka yg tercengang-bangang.....muahaha
bengang btul aq terhadap bakal MA...yg poyo tuuu...tau la dye tu praktical,tapi yg tgh dye rawat tu tgh kritikal...phm la sket...aq cepuk skali kang...trus jadi cleaner,bkan jadi doktor...muehehe
time aq gi beli air tin dkat ting. 4,aq lihat along dtg dkat aq n then kata yg doktor tgh wat cpr & itu je cara yg terakhir...rasa mcm nk jatuh je air tin soya tuu..aq trus melulu pergi ke tmpat pankdak..air mata aq meleleh je tanpa aq sedari.

cukup la sampai di sini aq berceloteh....daaaa..!!!
Tengs~~ Jangan Lupa Komen Komen Ye

No comments:

Post a Comment